-
Obserwuj
-
garownia do ciasta drożdżowego
…Garownia do ciasta drożdżowego, wyrób rzemieślniczy…
600 złdo negocjacjiOSOBA PRYWATNA
Kolejność ofert na liście dopasowujemy do Twoich wyszukiwań. Dowiedz się więcej o sposobach sortowania »
Ogłoszenia
Obserwuj
…Garownia do ciasta drożdżowego, wyrób rzemieślniczy…
Obserwuj
…Ubijaczka B20-F. Posiada osłonę. Mieszałka do ciasta (drożdżowe, kruche, francuskie, biszkopty). W zestawie 2…
Obserwuj
…rodzaje drożdżowego, ciasto pierogowe, na pizzę, chleb itp., Niezastąpiony w piekarniach, pizzeriach, restauracjach…
Obserwuj
…rodzaje drożdżowego, ciasto pierogowe, na pizzę, chleb itp., Niezastąpiony w piekarniach, pizzeriach, restauracjach…
Obserwuj
…do mieszania, wyrabiania, ugniatania ciast w szczególności tzw. ciast ciężkich: różne rodzaje drożdżowego, ciasto…
Obserwuj
…wyrabiania, ugniatania ciast w szczególności tzw. ciast ciężkich: różne rodzaje drożdżowego, ciasto pierogowe, na pizzę…
Obserwuj
…ciast Idealny do mieszania, wyrabiania, ugniatania ciast w szczególności tzw. ciast ciężkich: różne rodzaje drożdżowego…
Obserwuj
…drożdżowego, ciasto pierogowe, na pizzę, chleb itp., Niezastąpiony w piekarniach, pizzeriach, restauracjach, barach…
Obserwuj
…drożdżowego, ciasto pierogowe, na pizzę, chleb itp., Niezastąpiony w piekarniach, pizzeriach, restauracjach, barach…
Obserwuj
…624 UŻYWANA linia Canol do produkcji ciasta francuskiego, drożdżowego. Rok produkcji: 2006. WYMIARY ZEWNĘTRZNE (w…
Obserwuj
…mieszania, wyrabiania, ugniatania ciast w szczególności tzw. ciast ciężkich: różne rodzaje drożdżowego, ciasto…
Obserwuj
…drożdżowego, kruchego, na pierogi czy na pizzę. Wałkownica posiada regulację grubości ciasta w zakresie do 50 mm, służy do…
Obserwuj
…624 UŻYWANA Kompletna linia do ciasta francuskiego, drożdżowego Canol: WYPOSAŻENIE: - kalibrator - stację cięcia…
Obserwuj
…średnicy 35 cm jednocześnie. Zakres pracy do 450°C zapewnia idealną temperaturę do pieczenia drożdżowych placków. Dno…
Ogłoszenia archiwalne
…wyrabiania ciast chlebowych bądź drożdżowych mieszadło do ubijania - do przygotowywania ciast ucieranych, biszkoptów i…