-
Obserwuj
-
Podstawy produkcji mleka spożywczego i jego przetworów/mleko/sery
…Podstawy produkcji mleka spożywczego i jego przetworów Campbell, Marshall / 1982 r Polecam także inne książki…
18 złOSOBA PRYWATNA
Kolejność ofert na liście dopasowujemy do Twoich wyszukiwań. Dowiedz się więcej o sposobach sortowania »
Ogłoszenia
Obserwuj
…Podstawy produkcji mleka spożywczego i jego przetworów Campbell, Marshall / 1982 r Polecam także inne książki…
Obserwuj
…Podstawy produkcji mleka spożywczego i jego przetworów- Campbell, Marshall wyd. 1982 / 845 stron Polecam także inne…
Obserwuj
…koncentratów spożywczych Podstawy mikrobiologii przemysłowej Technologia gastronomiczna Produkcja wyrobów garmażeryjnych…
Obserwuj
…Zanieczyszczenia chemiczne 3. Monitoring jakości gleb, roślin, produktów rolniczych i spożywczych 4. Nowe technologie 5…
Obserwuj
… ANALIZA WDRAŻANIA SYSTEMU HACCP W KRAJOWYCH ZAKŁADACH BRANŻY SPOŻYWCZEJ 9. Aneta Sibińska WPŁYW INTEGRACJI Z UNIĄ…
Obserwuj
…zakresie produkcji i dystrybucji energii elektrycznej (Piotr KWIATKIEWICZ) Historia, zagrożenia i tendencje rozwoju…