- 
                       	
                        							
                            	  Obserwuj 
- 
                        ORGANIZACJA I TECHNIKA USŁUG GASTRONOMICZNYCH…Tytuł: Organizacja i technika usług gastronomicznych Autor: RYSZARD JARGOŃ Wydanie: I, WSiP, Warszawa, 1977 Oprawa… 15 złOSOBA PRYWATNA
Kolejność ofert na liście dopasowujemy do Twoich wyszukiwań. Dowiedz się więcej o sposobach sortowania »
Ogłoszenia
 
							
                                                                                                                                            
                            
						                                                
                        
                        
						            Obserwuj
…Tytuł: Organizacja i technika usług gastronomicznych Autor: RYSZARD JARGOŃ Wydanie: I, WSiP, Warszawa, 1977 Oprawa…
 
							
                                                                                                                                            
                            
						                                                
                        
                        
						            Obserwuj
…Tytuł: JAKOŚĆ I EFEKTYWNOŚĆ USŁUG HOTELARSKICH Autor: Stanisław Borkowski, Ewa Wszendybył Wydanie: PWN, Warszawa…
 
							
                                                                                                                                            
                            
						                                                
                        
                        
						            Obserwuj
…Tytuł publikacji: Organizacja i Technika Usług Gastronomicznych Autor: Ryszard Jargoń Wydanie: WSiP, Warszawa…
 
							
                                                                                                                                            
                            
						                                                
                        
                        
						            Obserwuj
…Tytuł: MARKETING USŁUG TURYSTYCZNYCH Autor: Oleksiuk Adam Wydanie: Difin, Warszawa, 2007 Oprawa: Miękka…
 
							
                                                                                                                                            
                            
						                                                
                        
                        
						            Obserwuj
…Tytuł: ORGANIZACJA I TECHNIKA USŁUG GASTRONOMICZNYCH Autor: RYSZARD JARGOŃ Wydanie: I, WSiP, Warszawa, 1977 Oprawa…
 
							
                                                                                                                                            
                            
						                                                
                        
                        
						            Obserwuj
…Tytuł publikacji: Znaczenie ochrony prawnej konsumentów usług turystycznych dla rozwoju turystyki w Polsce Autor…