-
Obserwuj
-
Kwas izoaskorbinowy E315
…przeciwutleniacz i stabilizator barwy w przemyśle mięsnym oraz rybnym. Jest dodatkiem do żywności o numerze E315. Wykorzystywany…
7 258 złFIRMA
Kolejność ofert na liście dopasowujemy do Twoich wyszukiwań. Dowiedz się więcej o sposobach sortowania »
Ogłoszenia
Obserwuj
…przeciwutleniacz i stabilizator barwy w przemyśle mięsnym oraz rybnym. Jest dodatkiem do żywności o numerze E315. Wykorzystywany…
Obserwuj
…proces konserwacji. Praktyczne zastosowanie: Dżemy, przeciery i inne przetwory owocowe. Konserwy mięsne i rybne…
Obserwuj
…koncentraty obiadowe, konserwy warzywno-mięsne, żelki oraz wiele innych produktów spożywczych. Stosowany jest również w…
Obserwuj
…koncentraty obiadowe, konserwy warzywno-mięsne, żelki oraz wiele innych produktów spożywczych. Stosowany jest również…
Obserwuj
…deserów, lodów, polew do deserów; chrupek, chipsów, oraz wyrobów garmażeryjnych w tym koncentraty obiadowe, konserwy…
Obserwuj
…deserów, lodów, polew do deserów; chrupek, chipsów, oraz wyrobów garmażeryjnych w tym koncentraty obiadowe, konserwy…
Ogłoszenia archiwalne
Obserwuj
…MIESZAŁKA ŁOPATKOWA RX-600 Mieszałka łopatkowa przeznaczona jest do mieszania farszów mięsnych przy produkcji…
Obserwuj
…sodu jest substancją z grupy konserwantów. Stosowany jest jako antyoksydant w produkcji przetworów mięsnych i…