-
Oferta od
osoby prywatnej
-
Stan
używane
-
Okładka
miękka
-
Rodzaj
tradycyjny podręcznik
-
Przedmiot
pozostałe
Produkcja piekarsko-ciastkarska cz.2 Ambroziak WSiP
Wydawnictwo: WSiP
Oprawa:
Miękka
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum oraz szkoły policealnej, zawód: technik technologii żywności, specjalizacja: produkcja piekarsko-ciastkarska.
Obejmuje zagadnienia z zakresu technologii i techniki produkcji pieczywa i wyrobów ciastkarskich, wiadomości o surowcach piekarskich, aparaturze oraz planowaniu i organizowaniu produkcji.
Aprobata: MEN 97/99
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum oraz szkoły policealnej, zawód: technik technologii żywności, specjalizacja: produkcja piekarsko-ciastkarska. muje zagadnienia z zakresu technologii i techniki produkcji pieczywa i wyrobów ciastkarskich, wiadomości o surowcach piekarskich, aparaturze oraz planowaniu i organizowaniu produkcji.
-----------------------------------------------------------------
Proszę o kontakt mailowy bezpośrednio tutaj na stronie. Nie odpowiadam na smsy, proszę nie telefonować bo nie zawsze mogę odebrać telefon.
Ogłoszenie widoczne = aktualne. Nie negocjuję cen.
Wysyłka:
Poczta Polska - w zależności od kosztów dostawy przez Pocztę Polską.
Zapraszam do kontaktu oraz na moje inne oferty z bogatej i zadbanej kolekcji płyt i kaset w bardzo dobrym stanie.