-
Oferta od
osoby prywatnej
Parmezan ChNP z konsorcjum Vacche Rosse to ser wytwarzany z mleka krów rasy Reggiana. Jest znany i ceniony na całym świecie i może być oznaczony tą nazwą dopiero po dojrzewaniu przez co najmniej 24 miesiące.
Opakowanie jest idealne do degustacji i zawiera
plasterek 250 g sera Parmigiano Reggiano, dojrzewającego przez ponad 24 miesiące
jeden 250 g plasterek Parmigiano Reggiano, dojrzewający przez ponad 30 miesięcy
jeden 250 g plasterek Parmigiano Reggiano, dojrzewający przez ponad 40 miesięcy
Dzięki słodkiemu, delikatnemu i trwałemu smakowi jest idealny dla osób starszych i młodych ze względu na wysoką zawartość wapnia oraz dla sportowców dzięki doskonałej zawartości białek, lipidów, soli mineralnych, witamin i wielu innych.
Lista składników
Mleko krowie (z Włoch), sól, podpuszczka. Parmigiano Reggiano jest naturalnie wolny od laktozy, co jest konsekwencją naturalną konsekwencją typowego procesu produkcji Parmigiano Reggiano. Zawiera mniej niż 0,01 g/100 g galaktozy
Firma spożywcza
Consorzio Vacche Rosse, Via Fratelli Rosselli, 41/2 – 42123 Reggio Emilia - Italia
Nazwa handlowa
Parmigiano Reggiano Vacche Rosse
Informacja o wartościach odżywczych
Średnie wartości odżywcze (100 g): Energia Kj 1671, kcal 402, tłuszcz g 30, w tym kwasy tłuszczowe nasycone g 20, węglowodany g 0, w tym cukier g 0, białko g 32, sól g 1,6
EAN
7427266696588
Planowana dostawa 10-14 dni
Koszt dostawy +39 zł