-
Oferta od
osoby prywatnej
-
Stan
używane
-
Okładka
miękka
-
Rodzaj
kompendium, repetytorium, opracowanie
-
Przedmiot
pozostałe
Książka składa się z dwóch części. W pierwszej zebrano 50 receptur na półprodukty oraz 147 receptur na gotowe wyroby ciastkarskie: drożdżowe, francuskie, bezowe, kruche, biszkoptowe i inne; druga zawiera wybór podstawowych przepisów regulujących produkcję ciastkarską. Książka jest niezbędna w każdym zakładzie produkującym ciastka, zarówno w spółdzielczości rolniczej, jak i w innych pionach spółdzielczości. Może też być przydatna w każdej innej wytwórni ciastek.
Książka po babci, przydatna dla uczniów szkół gastronomicznych, piekarniczych, wyrobów słodkich.
-----------------------------------------------------------------
Proszę o kontakt mailowy bezpośrednio tutaj na stronie. Nie odpowiadam na smsy, proszę nie telefonować bo nie zawsze mogę odebrać telefon.
Ogłoszenie widoczne = aktualne. Nie negocjuję cen.
Wysyłka:
Poczta Polska - w zależności od kosztów dostawy przez Pocztę Polską.
Zapraszam do kontaktu oraz na moje inne oferty z bogatej i zadbanej kolekcji płyt i kaset w bardzo dobrym stanie.