-
Obserwuj
-
Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach
…żywca rzeźnego, obróbka i ocena poubojowa oraz uboczne artykuły poubojowe, charakterystyka wędlin, konserw, tłuszczów…
55 złOSOBA PRYWATNA
Kolejność ofert na liście dopasowujemy do Twoich wyszukiwań. Dowiedz się więcej o sposobach sortowania »
Ogłoszenia
Obserwuj
…żywca rzeźnego, obróbka i ocena poubojowa oraz uboczne artykuły poubojowe, charakterystyka wędlin, konserw, tłuszczów…
Obserwuj
…żywca AUTOR: Julian Krzyżanowski WYDANIE: III rozszerzone ROK WYDANIA: 1975 WYDAWNICTWO: Państwowy Instytut Wydawniczy…
Obserwuj
…namalowany krwią - Święto krwi Urodzony na 42. Ulicy pokazuje Obrzydliwców Zjedzeni żywcem - Noc żywych trupów Ten (nie…
Obserwuj
…katolickim księdzem. Chaim Goldsztejn: Ignac powiedział nagle jakby do siebie: „Żywcem zakopię się w tym dole” — łzy…