-
Oferta od
osoby prywatnej
-
Stan
nowe
-
Etap edukacji
szkoła ponadgimnazjalna
-
Rodzaj
tradycyjny podręcznik
-
Przedmiot
pozostałe
Książka nosi tytuł "Obsługa Konsumenta część I " Autor: Ryszard Jargoń. Najbardziej popularna książka w której jest najwięcej informacji gastronomicznych .Książka jest nowa oprawa miękka. Zawartość materiałów do nauki obejmuje zakres Towaroznawstwa, Obsługa Konsumenta, Organizacja pracy kuchni i kelnerów, Rodzaj podawania do stołu. Słownik Gastronomiczny . Rodzaje nakrycia do stołu itp. Książka nadaje się do nauki dla kucharzy , techników i pracy gastronomii. Szczerze polecam jest wiele terminów o których nauczyciel nie zdąży przekazać na zajęciach i przyda się do egzaminu z możliwością wysyłki 14 zł. Lub za pobraniem 16 zł.