-
Oferta od
firmy
-
Stan
używane
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Podręcznik
Barbara Zielonka Ewa Hanna Lada Małgorzata Konarzewska
Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie „kucharz małej gastronomii”. Treści obejmują następujące działy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne i wentylacyjne, materiały konstrukcyjne stosowane w urządzeniach gastronomicznych, maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej surowców, aparatura grzejna, aparatura chłodnicza, maszyny do mycia naczyń, transport wewnętrzny w zakładzie. Książka stanowi niezbędną pomoc dla uczniów, którzy podejmą pracę w nowocześnie wyposażonych zakładach gastronomicznych.
I wiele innych tytułów w dobrych cenach podreczniki.org
Kondratowicza 27
Zadzwoń zanim przyjdziesz w miesiącach październik-maj *** *** ***
W pozostałych miesiącach jesteśmy na pewno otwarci.