-
Oferta od
osoby prywatnej
-
Stan
nowe
-
Rok wydania
2021
-
Tematyka
kuchnia, potrawy
WĘDZENIE ORAZ DOMOWY WYRÓB WĘDLIN
Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób – właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków. Znajdziesz tu ponad 100 zdjęć oraz informacje na temat urządzeń i dodatków, dokładne wskazówki i rady profesjonalisty, wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach, porady pozwalające unikać błędów.
Możliwa wysyłka na koszt kupującego w/g cennika Poczty polskiej.
Wpłata na konto.
Czas realizacji 3-4 dni robocze