-
Oferta od
osoby prywatnej
-
Stan
używane
-
Marka
Broil King
Grill-Bar to piec do pieczenia w gorącym dymie BBQ. Dodatkowo wyposażony w grilla węglowego i szufladę do dojrzewania steków. Projekty na indywidualne zamówienia. Zdjęcia nie przedstawiają wersji podstawowej . Przed kliknięciem kup teraz skontaktuj się w sprawie dostępności urządzenia gastronomiczne opalane drewnem liściastym przeznaczone do obróbki termicznej mięs ,ryb , serów w temperaturach od 70 do 230 stopni Celsjusza w systemie pieczenia w gorącym dymie - BBQ oraz w grillu węglowym do 350 stopni Celsjusza. Składające się z komory wędzarni / BBQ , komory BBQ i komory grilla węglowego. Urządzenia przeznaczone do firm cateringowych, restauracji, barów. Wymiary Długość 3700cm Szerokość 900cm Wysokość 210 cm waga około 1150 kg Wyposażenie Komora wędzarni 0,6m/3 - pięć siatek o wymiarach 80x70 cm Komora BBQ : wymiary 125 cm długości, średnica 64 cm - cztery siatki 45cm x 100 cm Komora grilla węglowego : wymiary 125 cm długości, średnica 64 cm - jedna siatka 50x100 cm Palenisko izolowane 50x50x50 z systemem napowietrzania i kontroli temp. Zdjęcia prezentowane nie przedstawiają wersji podstawowej