-
Obserwuj
-
nóż trybownik długość 26 cm
…SOLINGEN EIKASO (doświadczenie w produkcji noży od 1926) nóż do mięsa i krojenia z EIKASO Solingen. Szczególnie…
40 złOSOBA PRYWATNA
Kolejność ofert na liście dopasowujemy do Twoich wyszukiwań. Dowiedz się więcej o sposobach sortowania »
Ogłoszenia
Obserwuj
…SOLINGEN EIKASO (doświadczenie w produkcji noży od 1926) nóż do mięsa i krojenia z EIKASO Solingen. Szczególnie…
Obserwuj
…SOLINGEN EIKASO (doświadczenie w produkcji noży od 1926) nóż do mięsa i krojenia z EIKASO Solingen. Szczególnie…
Obserwuj
…obróbki termicznej mięsa wieprzowego i drobiowego, ryb i serów. Wykorzystując do opalania drewno, można przeprowadzić…
Obserwuj
…zakładach przetwórstwa mięsnego do masowania, uszlachetniania wszelkich gatunków mięs. Masownice próżniowe pozwalają na…
Obserwuj
…mięsa, farszu i innych produktów zarówno w małych, jak i średnich zakładach. Maszyna jest w całości wykonana ze stali…
Obserwuj
…przebadanym surowym mięsem (dziczyzna, jagnięcina, konina, cielęcina, drób, podroby, itp.) wzbogaconymi o oleje dla…
Ogłoszenia archiwalne
…Waga szczeniaka to 450 g/ 2 mięs. Więcej informacji tylko w rozmowie telefonicznej . Więcej fotek na wattsapa…