-
Oferta od
osoby prywatnej
-
Stan
nowe
-
Marka
Inna
-
Typ
nóż
SOLINGEN EIKASO (doświadczenie w produkcji noży od 1926) nóż do mięsa i krojenia z EIKASO Solingen. Szczególnie dobrze nadaje się do rzeźni oraz do codziennego użytku domowego. Dla profesjonalistów, którzy mają doświadczenie w produkcji mięsa. ✔ Profesjonalna linia ✔ Super stal molibdenowa ✔ Wanad ✔ Wyjątkowo ostry ✔ Ergonomiczny kształt uchwytu z twardego tworzywa sztucznego ✔ Stal szlachetna ✔ Producent/marka: EIKASO Solingen
Materiał ostrza Stal nierdzewna
Marka EIKASO
Kolor żółty
Materiał uchwytu Tworzywo sztuczne
Krawędź ostrza Zakrzywiona
Długość ostrza 13 Centymetrów
Długość noża 26 centymetrów
Typ konstrukcji Opieczętowany
Waga produktu 85 Gramy