-
Oferta od
osoby prywatnej
Giuliano Tartufi Tagliatelle z białą truflą to połączenie odurzającego smaku białej trufli z najlepszą semoliną z pszenicy durum i jajkami: wyrafinowane pierwsze danie, które jest bardzo przyjemne dla podniebienia. Tagliatelle z białą truflą uosabia zarówno jakość surowców, jak i cenną obecność białej trufli. Ze względu na doskonałą konsystencję i pyszną porowatość, można je podawać zarówno w połączeniu ze zwykłą gałką masła i posypką z parmezanu, jak i z bardziej specjalnymi sosami. Miłośnikom mocniejszych smaków zalecamy dodanie kilku plasterków białej trufli Giuliano Tartufi, aby nadać temu pysznemu pierwszemu daniu jeszcze bardziej wyjątkowy i wyrafinowany charakter. WSKAZÓWKI DOTYCZĄCE GOTOWANIA Tagliatelle z białą truflą są idealne jako proste i jednocześnie pyszne pierwsze danie. Idealne na uroczystości i specjalne okazje, aby uczynić menu jeszcze bardziej wyrafinowanym, tagliatelle z białymi truflami jest bardzo prostym daniem, ponieważ jest gotowe do spożycia natychmiast po ugotowaniu: nawet najbardziej niedoświadczony kucharz może przygotować smaczne i wyrafinowane pierwsze danie. Ugotuj tagliatelle z białymi truflami w dużej ilości osolonej wody, odcedź je al dente i dokończ gotowanie na patelni z kilkoma gałkami masła i kilkoma łyżkami parmezanu. Aby wzmocnić odurzający smak trufli, dodaj kilka plasterków białych trufli Giuliano Tartufi: wynik będzie niezwykły! Porowatość makaronu sprawia również, że jest on idealny w połączeniu ze specjalnymi i aromatycznymi sosami.
Wartość energetyczna 1568 Kj / 370 Kcal Tłuszcze 3,6 g w tym nasycone kwasy tłuszczowe 1,2 g Węglowodany 69,0 g w tym cukier 2,3 g Błonnik 3,2 g Białko 14,0 g Sól 0,09 g
Planowana dostawa 6-8 dni
Koszt dostawy +29 zł