-
Oferta od
firmy
-
Stan
nowe
Dostawa
Chcesz kupić z dostawą? Z Clicktrans wyślesz w dowolne miejsce.
Wyceń transport
Grill-Bar to piec do pieczenia w gorącym dymie BBQ. Dodatkowo wyposażony w grilla węglowego i szufladę do dojrzewania steków . Projekty na indywidualne zamówienia . Zdjęcia nie przedstawiają wersji podstawowej . Przed kliknięciem kup teraz skontaktuj się w sprawie dostępności urządzenie gastronomiczne opalane drewnem liściastym przeznaczone do obróbki termicznej mięs ,ryb, serów w temperaturach od 70 do 230 stopni Celsjusza w systemie pieczenia w gorącym dymie - BBQ oraz w grillu węglowym do 350 stopni Celsjusza. Składające się z komory wędzarni / BBQ , komory BBQ i komory grilla węglowego. Urządzenie przeznaczone do firm cateringowych , restauracji, barów .
Wymiary
Długość 3700cm
Szerokość 900cm
Wysokość 210 cm
waga około 1150 kg
Wyposażenie
Komora wędzarni 0,6m/3 - pięć siatek o wymiarach 80x70 cm
Komora BBQ : wymiary 125 cm długości, średnica 64 cm - cztery siatki 45cm x 100 cm
Komora grilla węglowego : wymiary 125 cm długości, średnica 64 cm - jedna siatka 50x100 cm
Palenisko izolowane 50x50x50 z systemem napowietrzania i kontroli temp. Zdjęcia prezentowane nie przedstawiają wersji podstawowej. Urządzenie na zamówienie