-
Oferta od
firmy
-
Stan
nowe
Dostawa
Chcesz kupić z dostawą? Z Clicktrans wyślesz w dowolne miejsce.
Wyceń transport
Podgrzewacz fontanna oblewarka do czekolady Bilait – Made in Italy
model: Aya K6 Digital
Maszyna do topienia czekolady Aya K6 Digital to wszechstronna i kompaktowa oblewarka do czekolady, która sprawdzi się w różnorodnych lokalach gastronomicznych. Jest idealnym wyborem dla lodziarni serwujących lody rzemieślnicze z prawdziwą belgijską czekoladą, a także do kawiarni oferujących wykwintne desery. Dzięki kompaktowej budowie świetnie sprawdzi się również na festynach i jarmarkach, umożliwiając szybkie i równomierne polewanie owoców, ciastek czy innych przekąsek czekoladą. Intuicyjna obsługa i precyzyjna regulacja temperatury sprawiają, że Aya K6 Digital pozwala tworzyć atrakcyjne wizualnie i smakowo desery.
Bilait Aya K6 Digital jest idealnym urządzeniem do polewania ciepłą czekoladą lodów, ciastek, owoców i deserów.
Modny atrakcyjny design i zapach prawdziwej czekolady przykuwa uwagę potencjalnych klientów. Praktyczna fontanna czekoladowa. Model ten jest niezwykle trwały i wytrzymały dzięki korpusowi ze stali nierdzewnej. Oblewarka wyposażona jest w dwa wewnętrzne silniki do mieszania czekolady oraz wszystkie niezbędne zabezpieczenia, aby umożliwić bezproblemową i ciągłą pracę.
Wersja elektroniczna jest znacznie bardziej zaawansowana od wersji manualnej. Posiada więcej zabezpieczeń i precyzyjne sterowanie temperaturą. Na koniec dnia nie musisz pamiętać aby odwrócić kierunek wypływu czekolady. Wystarczy włączyć tryb nocny, a maszyna zrobi wszystko sama. Tryb nocny można aktywować za pomocą naciśnięcia jednego przycisku. Po naciśnięciu maszyna odwraca kierunek obrotów ślimaka w celu wciągnięcia całej czekolady z powrotem do miski. Dodatkowo czekolada w trybie czuwania utrzymywana jest w bezpiecznej temperaturze ułatwiając w ten sposób ponowne uruchomienie maszyny następnego dnia rano. Dzięki temu czekolada utrzymuje również świeżość bez utraty właściwości.
Możliwość zabudowy meblowej i umieszczenia maszyny pod blatem. Opcjonalnie można dokupić specjalną pokrywę do zabudowy (okrągła) i podkładkę metalową pod fontannę (do montażu na blacie) – zestaw Puzzle Set do zabudowy meblowej.
Zalecana temperatura czekolady:
Czekolada gorzka – temperatura 45°C lub wyższa
Czekolada mleczna – temperatura od 43°C do 45°C
Czekolada biała – temperatura od 38°C do 40°C
W zestawie pedał do kontroli siły wypływu i ilości dozowania czekolady. Znacznie ułatwia porcjowanie czekolady i dekorację lodów, ciasteczek i innych wyrobów czekoladowych.
Najważniejsze informacje:
Możliwość ustawienia temperatury czekolady, regulacja termostatu zarówno w zbiorniku jak i w rurze wylotowej. Podwójny system grzewczy
Specjalny system mieszania i kształt mieszadła pozwala uzyskać jednolitą temperaturę w całej objętości zbiornika.
Modny atrakcyjny design, przykuwa uwagę klientów
Możliwość zmiany rodzaju i koloru czekolady, dzięki wyjmowanemu ślimakowi ze stali nierdzewnej. Demontowana większość elementów, ułatwia mycie i czyszczenie
W zestawie pedał do kontroli siły wypływu i ilości dozowania czekolady
Chłodzenie powietrzem, bez użycia wody bieżącej
Obudowa wykonana ze stali nierdzewnej o wysokiej jakości, zapewnia najnowocześniejszy wygląd i odporną na korozję maszynę zapewniającą wiele lat użytkowania.
Inteligentny system bezpieczeństwa chroni przed uszkodzeniem maszyny
Spełnia wszystkie międzynarodowe i europejskie standardy jakości
Niskie zużycie energii – zasilanie 230V
MADE IN ITALY (100% włoska jakość)