-
Oferta od
firmy
-
Stan
używane
Dostawa
Chcesz kupić z dostawą? Z Clicktrans wyślesz w dowolne miejsce.
Wyceń transport
Piła do cięcia mięsa i kości FIMAR
POLSKI PRODUKT
Piła masarska, elektryczna przeznaczona do cięcia mięsa, ryb i kości,
prosta w obsłudze, tnąca z prędkością 900 obr/min, z mocą 750 W.
Specyfikacja:
-piła przeznaczona do cięcia świeżego, schłodzonego lub zamrożonego mięsa z kością lub bez kości, drobiu oraz ryb,
-stworzona do porcjowania mięsa w supermarketach i marketach, sklepach mięsnych, zakładach przetwórstwa mięsnego, zakładach przetwórstwa rybnego, dużych kuchniach, restauracjach i zakładach gastronomicznych,
-elementy mające styczność z żywnością wykonane ze stali nierdzewnej,
-taśma tnąca o długości 1550 mm wykonana ze stali nierdzewnej,
-zapewnia wysoką jakość cięcia dzięki precyzyjnemu prowadzeniu taśmy,
-stół roboczy o wymiarach 370x400mm, gwarantujący wygodę porcjowania produktów,
-zapewnia wysokie bezpieczeństwo pracy dzięki zastosowaniu przycisku awaryjnego, wyłącznika bezpieczeństwa i specjalnej konstrukcji popychacza ciętego produktu,
-prosta i łatwa w obsłudze,
-zapewnia wysoką higienę pracy dzięki zamontowanym trzem zgarniaczom taśmy tnącej,
-łatwa w czyszczeniu i prosta w konserwacji,
-obudowa wykonana z anodowanego aluminium,
-zasilanie jednofazowe 230 V / 50Hz.
Wymiary:
długość: 400 mm;
szerokość: 629 mm;
wysokość: 870 mm.