-
Oferta od
firmy
-
Stan
nowe
Dostawa
Chcesz kupić z dostawą? Z Clicktrans wyślesz w dowolne miejsce.
Wyceń transport
Witam serdecznie
Przedmiotem aukcji jest piec opalany drewnem wykonany w tradycyjnej technologi, przy użyciu tylko naturalnych materiałów.
Piec może być używany do pieczenia pizzy, mięs, ryb, warzyw, chlebków i wszelkich innych wypieków. Grubość ścianek to ok 12 cm, podłoga jest ułożona w tzw. jodełkę( co powoduje,że łopata się nie zawadza o powykrzywiane z czasem od temperatury cegiełki, oraz nie rwie się ciasto ).
Kopuła zaizolowana specjalna ( używana w hutnictwie) matą ceramiczną, oraz dodatkowo mieszanką kruszyw ognioodpornych.Całość spięta stalową obejmą( zdj.nr.11),co powoduje,że piec się nie ,, rozjeżdża,, z czasem, od dużych temperatur.
Oferujemy Państwu szeroki wybór pieców chlebowych (typu,,tunel,, o prostokątnej podłodze - idealne do chlebów, mięs i ryb w formach, keksowkach) a także do pizzy. Typu,,iglo,, typowy włoski piec o owalnym palenisku, świetny do pieczenia przede wszystkim pizzy, również do chlebków, mięs, warzyw itp..)
Oferujemy także zabudowę pieca różnymi materiałami
(płyty ognioodporne k/g, super isol, cegła, kamień, glina, specjalnie impregnowane drewno i inne), według Państwa pomysłu lub bazując na gotowym projekcie.
Zużycie miesięczne drewna około 2-4m3, czas wypieku pizzy ok3-4min.
Piece można zainstalować wewnątrz jak i na zewnątrz (werandy, tarasy , ogrody)
Budujemy także otwarte paleniska, piece kaflowe, piece węglowe oraz wędzarnie i grille ogrodowe.
Zrealizujemy dowolny nietypowy projekt lub pomożemy w zaprojektowaniu Twojego pieca chlebowego
Więcej zdjęć z naszych realizacji
(Wuwuwu).danielniebo12.wixsite.com/zdun
.
Cena 150zł, jest to koszt ewentualnego dojazdu do klienta (do 25km) w celu uzgodnienia projektu.