Wszystko kupisz. Wszystko sprzedasz.
0
Zaloguj się
+ Dodaj ogłoszenie

Piec konwekcyjno-parowy Millennial Touch Screen Gastro z myciem 11 GN 1/1

1 / 4
Obserwuj
  • Oferta od firmy
  • Stan nowe
Dostawa Chcesz kupić z dostawą? Z Clicktrans wyślesz w dowolne miejsce.
Wyceń transport
Witamy na naszej stonie. Zajmujemy się kompleksowym wyposażeniem różnego rodzaju obiektów gastronomicznych. W naszej ofercie znajdą Państwo fabrycznie nowe urządzenia, meble ze stali nierdzewnej, ale także używany sprzęt po przeglądzie serwisowym. Przedmiotem sprzedaży jest nowy : Piec konwekcyjno-parowy Millennial Touch Screen Gastro z automatycznym systemem myjącym, 11 ×GN 1/1 – sterowany elektronicznie, elektryczny, Tecnoeka, 400V/15400W, 730x849x(H)1130mm Cena: 21499zł netto + 23% Vat Opis produktu: Piec fabrycznie nowy z pełną gwarancją Najnowocześniejsze piece dla gastronomii z serii Millenial Black Mask. Posiadające elektroniczny, 7-calowy, kolorowy, dotykowy panel sterowania TFT (Thin Film Transistor) umożliwia bardzo precyzyjne ustawienie zadanych parametrów gotowania. Menu sterowania zapisywane jest w 42 językach, m.in. w polskim Piece MILLENIAL BLACK MASK posiadają dwa opatentowane rozwiązania: Airflowlogic™– to opatentowane i innowacyjne rozwiązanie polegające na całkowitym przeprojektowaniu deflektora (osłony wentylatora). Efektem tego zabiegu jest poprawa cyrkulacji przepływu powietrza Humilogic™ – nowy opatentowany system nawilżania polegający na podawaniu wody bezpośrednio z wentylatora. Zapewnia on wysoki poziom wilgoci i znacznie mniejsze zużycie wody Drylogic™– system suszenia komory pieca Drylogic™. Dzięki stałej kontroli zaprogramowanych parametrów piece MILLENIAL maja pełna kontrola nad zarzadzaniem poziomu wilgotności z komorze gotowania Najważnejsze fukncje pieców Millenial Black Mask: Multi Level Funkcja przydatna przy gotowaniu kilku potraw wymagających takich samych temperatur i stopnia zaparowania, ale różnego czasu obróbki termicznej. Multi Level pozwala gotować jednocześnie wszystkie potrawy, a piec sam poinformuje, która musimy wyjąc z komory pieca, gdy będzie już gotowa. 1-punktowa sonda Dzięki sondzie piec może stale kontrolować i utrzymywać wskazaną temperaturę wewnątrz potrawy. Nieustannie i samoczynnie koryguje parametry, zapewniając doskonałe efekty pieczenia i gotowania. Automatyczny system myjący Na wyposażeniu standardowym każdego pieca 4 programy mycia, ECO, NORMALNY, INSTENSYWNY, PŁUKANIE, dostosowane do rożnego poziomu zabrudzenia komory Aż do 30% oszczędności wody dzięki nowej głowicy myjącej to oszczędność nie tylko Twoich pieniędzy ale także środowiska naturalnego. Detergent do mycia oraz płyn nabłyszczający połączony w jednym produkcie to duże ułatwienie zarówno w stosowaniu produktu jak i jego zamawianiu. Pre-Heating Rozgrzewanie komory pieca o +30°C więcej niż temperatura zadana w celu przygotowania pieca na przyjęcie potrawy Holding Utrzymywania potrawy w odpowiednio wysokiej temperaturze, bezpośrednio po zakończeniu cyklu gotowania Cool Down Szybkie obniżenie temperatury w komorze, w celu dostosowania do potrzeb kolejnej potrawy, wymagającej niższej temperatury niż panująca w komorze HACCP Możliwość sczytania parametrów pracy pieca w celu kontroli poprawnego przebiegu procesów gotowania Proofer Funkcja zamienia piec w komorze rozrostu Holding Cabinet Piec może pełnić role szafy bankietowej – utrzymuje dania w odpowiednio wysokiej temperaturze i nawilżeniu, do momentu wydawania posiłków Możliwość zapisania 500 programów, po 10 kroków każdy Wystarczy wybrać jeden ze 500 programów i wcisnąć START. Piec sam rozpocznie prace, precyzyjnie utrzymując wcześniej zapisane parametry takie jak temperatura w komorze, temperatura wnętrza potrawy, czas gotowania, stopień wilgotności w każdym kroku całego cyklu. Parametry te można modyfikować, zapisywać i usuwać z pamięci Trzy prędkości wentylatorów Trzystopniowa regulacja prędkości wentylatora zapewnia dostosowanie siły nawiewu do potrzeb gotowania oraz jednorodną temperaturę w całej komorze Gotowanie z użyciem sondy Dzięki sondzie piec może stale kontrolować i utrzymywać wskazaną temperaturę wewnątrz potrawy. Nieustannie i samoczynnie koryguje parametry, zapewniając doskonałe efekty pieczenia i gotowania Gotowanie z wykorzystaniem funkcji Delta T Jest to udoskonalona metoda gotowania z sondą. Szczególnie przydatna przy pieczeniu większych porcji mięsa, takich jak np. szynka. System samoczynnie utrzymuje niewielka różnice pomiędzy temperaturą w komorze, a środkiem potrawy. Dzięki temu potrawa jest równomiernie ugotowana Port USB Rozwiązanie szczególnie zalecane dla kuchni sieciowych. Wystarczy zaprogramować tylko jeden piec. Do pozostałych można wgrać program za pośrednictwem portu USB Pozostałe cechy pieców serii Millenial Black Mask: •Regulacja temperatury w zakresie 30-270°C •Opóżnienie automatycznego załączenia się pieca aż do 24 godzin przydatne w celu przygotowania pieca, lub dania przed przyjściem personelu do pracy •Możliwość zapisania dnia i aktualnej godziny •Alarm wywołany okapem kondensacyjnym (działa tylko w piecu z podłączonym okapem) •Para wytwarzana poprzez bezpośredni natrysk wody na grzałki, z 10-cio stopniowa regulacja stopnia zaparowania •Podwójnie przeszklone drzwi do komory oraz oświetlenie LED •Bezpieczne drzwi – blokada otwarcia przy 60°, 90 °, 120° oraz 180° zapobiega oparzeniom obsługi poprzez niekontrolowany ruch drzwi po ich otwarciu •Zewnętrzna szyba pieca chłodzona grawitacyjnie •Drzwi z zawiasem po prawej •Łatwe otwieranie wewnętrznej szyby drzwi •Uszczelka drzwi wykonana z grubego i odpornego na wysokie temperatury silikony, montowana w obudowie pieca, łatwa do samodzielnej wymiany •Izolowana obudowa pieca nie tylko wpływa na oszczędność energii elektrycznej, ale i zwiększa bezpieczeństwo personelu kuchni •Rynienka pod drzwiami zapobiega kapaniu skondensowanej pary, szczególnie po gotowaniu w cyklu mieszanym i na parze •Komora pieca wykonana z wysokiej klasy stali nierdzewnej AISI 304 •Tłoczona komora pieca z zaokrąglonymi narożnikami ułatwia czyszczenie pieca •Obudowa w całości ze stali nierdzewnej •Współczynnik szczelności: IPX 5 •Regulowane nóżki zapewniają idealne wypoziomowanie pieca •Wymagane podłączenie do prądu, wody uzdatnionej, kanalizacji Parametry techniczne: •Sterowanie: elektroniczne •Pojemność (ilość/wymiar): 11 x GN 1/1 •Linia: Millennial Touch Screen Gastro •Wymiary zewnętrzne (mm): 730x785x1130 •Zakres temp. (°C): od 100°C do 275°C •Nawilżanie: bezpośrednie •Pojemność komory : 11xGN 1/1 •Moc (W): 15,4 kW •Napięcie (V): 400 Opcje specjalne : •automatyczny system myjący •wentylator z autorewersem z nawilżaniem •sonda wielopunktowa Dostawa : Wysyłka w cenie lub odbiór osobisty. Posiadamy w swojej ofercie różne modele piecy konwekcyjno - parowych i nie tylko.. Potrzebujesz dodatkowych informacji? Zapraszamy do kontaktu, chętnie odpowiemy na dodatkowe pytania. Jeśli interesują Państwa inne nowe lub używane urządzenia o innych parametrach Prosimy o kontakt e-mailowy lub telefoniczny. Asortyment który oferujemy jest nowy oraz używany – szeroka oferta – prowadzimy sprzedaż z odbiorem osobistym oraz wysyłkową Chętnie pomożemy dobrać sprzęt idealny do Twoich potrzeb i na miarę Twojego budżetu. GastroPartner – Urządzenia gastronomiczne nowe i używane oraz meble technologiczne.

Nr katalogowy

  • MKF1111TS

Skontaktuj się

GastroPartner

Dodaj załącznik
Liczba odsłon: 68
Zgłoś nadużycie
21 499 zł

GastroPartner

Na Sprzedajemy.pl od Paź 2016
Ostrów Wielkopolski wielkopolskie Zobacz na mapie »

GastroPartner

Na Sprzedajemy.pl od Paź 2016
Ostrów Wielkopolski wielkopolskie Zobacz na mapie »
Oferty firmy

Adres

GastroPartner
Kaliska 112
63-400 Ostrów Wielkopolski
Zobacz na mapie
tel.: 885333777

Godziny otwarcia

teraz otwarte
  • Poniedziałek - Piątek09:00 - 17:00
  • Sobota10:00 - 14:00
  • Niedzielanieczynne
  • O nas

  • Bezpieczenstwo

  • Pomoc

  • Poradnik kupującego

  • Mapa kategorii

  • Ogłoszenia archiwalne

  • Oferta dla firm

Copyright © 2011-2025 Sprzedajemy.pl Sp. z o.o. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.

Zarządzaj powiadomieniami
Odblokuj powiadomienia