-
Oferta od
firmy
-
Stan
używane
Dostawa
Chcesz kupić z dostawą? Z Clicktrans wyślesz w dowolne miejsce.
Wyceń transport
Piec konwekcyjno-parowy gazowy Retigo B 611iG
Parametry techniczne:
Moc (kW): 13
Pojemność (GN) 6x GN 1/1
Pojemność (kg): 33
Przyłącze gazu: G 3/4”
Waga (kg): 116
Wymiary (mm): 933 x 863 x 926
Funkcje podstawowe
VISION PERFECT COOKING
Doskonałe wyniki gotowania na parze
Idealny kolor i chrupkość potraw
Mniej stresu w kuchni
Wszystkie procesy technologiczne w jednym urządzeniu
VISION DESIGN
Komfortowe gotowanie
Wysoka niezawodność i trwałość
Gwarancja spełnienia standardów higienicznych
Bezpieczna praca
MY VISION CONTROLS
Pełna personalizacja menu
Natychmiastowa reakcja na dotyk
Wszystko co potrzebne, jest na głównym ekranie
SMART INVESTMENT
Oszczędność energii
Ekonomiczne mycie automatyczne
Bezkonkurencyjny zwrot inwestycji
Opis urządzenia:
GOTOWANIE
gorące powietrze 30 – 300 °C
funkcja kombi – gorące powietrze/para 30 – 300 °C
funkcja gotowania w parze 30 – 130 °C
bio-gotowanie 30 – 98 °C
pieczenie nocne – Oszczędność czasu, energii i pieniędzy
Timer półek – możliwość ustawienia dowolnego czasu obróbki na każdej półce
AHC (Active Humidity Control) – automatyczna regulacja wilgotności
ASGS (Advanced Steam Generation System) – Szybkie generowanie nasyconej pary
poprzeczne półki – Bezpieczniejsze i wygodniejsze ułożenie pojemników GN. Lepszy podgląd obrabianych potraw
regeneracja, system bankietowy – Obróbka termiczna polegająca na regeneracji i utrzymywaniu potraw do serwowania
delta T pieczenie/gotowanie – idealne dostosowanie parametrów pieczenia dużych mięs
pieczenie niskotemperaturowe – Minimalna utrata wagi, większa soczystość i lepszy smak
Cook & Hold – po zakończeniu obróbki termicznej, piec automatycznie przechodzi w tryb podtrzymania
Golden Touch – funkcja zapiekania z efektem perfekcyjnej złotobrązowej i chrupkiej skórki
automatyczny przedgrzew/chłodzenie minimalizuje spadek temeratury na początku obróbki.Rozpocznij pieczenie z wymaganą temperaturą
Sous-vide, suszenie, pasteryzacja, konfitowanie, wędzenie – Specjalne programy dla nowoczesnej gastronomii
VISION TOUCH CONTROLS
8 calowy kolorowy dotykowy panel sterujący – proste i intuicyjne sterowanie
MyVision – Maksymalna personalizacja menu, wszystko co potrzebujesz na głównym ekranie
dotykowy panel sterujący – Niezawodne i szybkie sterowanie w każdych warunkach, brak elementów mechanicznych, przycisków i pokręteł
Easy Cooking – Uzyskaj doskonałe efekty nawet będąc mniej doświadczonym szefem kuchni, dzięki wirtualnemu pomocnikowi
6-punktowa sonda gotowania – precyzyjne pieczenie, stała kontrola temperatury wewnątrz potrawy
Active Cleaning – Oszczędne automatyczne mycie. Kucharz nie musi już więcej poświęcać czasu na mycie
książka kucharska – 1000 programów po 20 kroków
Piktogramy – Zrób zdjęcie produktu, przypisz je do programu i umieść na głónym ekranie
funkcja Learn - piec zapamiętuje bieżący program i umożliwia jego zapisanie
ostatnie 10 – Łatwe do odnalezienia ostatnio używane programy
wielozadaniowość – Wyjątkowa możliwość pracy z panelem sterującym w czasie trwania obróbki
automatyczny start – Możliwość ustawienia opóźnionego uruchomienia
EcoLogic – Zużycie energii pokazane na ekranie pozwala panować nad kosztem pracy
POZOSTAŁE WYPOSAŻENIE
potrójna szyba w drzwiach – Minimalne straty ciepła, niskie zużycie energii, jeszcze lepsze chłodzenie drzwi
dwukierunkowe obroty wentylatora – Idealnie równomierny efekt pieczenia
klapka – Opatentowany system odprowadzania wilgoci służy do uzyskiwania doskonałego koloru i kruchości potrawy
7 prędkości wentylatora – dokładne kontrolowanie cyrkulacji powietrza
Automatic Fan stop – natychmiastowe zatrzymanie wentylatora przy otwarciu drzwi, minimalizuje utratę ciepła i zwiększa bezpieczeństwo
taktowanie wentylatora – 3 kroki dla jeszcze większej równomierności
solidna klamka – wygodne i bezpieczne otwieranie urządzenia, antybakteryjne wykonanie
stal nierdzewna AISI 304/316 – najwyższej jakości wykonanie z powłoką o podwyższonej trwałości
chemicznie wytrawiana komora gotowania – zaokrąglone narożniki dla łatwego czyszczenia
prysznic ręczny - zewnętrzne źródło wody
rynienka ociekowa pod drzwiami – Brak wody na podłodze
dwa doprowadzenia wody – Oszczędność urządzeń uzdatnienia wody
WSS (Water Saving System) – Specjalny system odpływu i wbudowany rekuperator pozwala zmniejszyć zużycie wody
wyjmowane półki na GN z odstępem 65 mm między półkami
ŁĄCZA
port USB – Łatwe odczytywanie i wczytywanie danych
interfejs Ethernet/LAN – zdalny dostęp i zarządzanie danymi poprzez przeglądarkę internetową
VisionCombi software – Zarządzanie programami z komputera PC, podglad danych HACCP
ZAPIS DANYCH
zapis HACCP – Łatwa i błyskawiczna analiza punktów krytycznych
kompletny zapis danych pracy
SERWIS
BCS* (Boiler Control System) – Automatyczny system sterowania i kontroli bojlera
SDS (Service Diagnostic System) – Automatyczna informacja o błędach
Podana cena brutto.
Możliwy transport.
ZAPRASZAMY RÓWNIEŻ DO SIEDZIBY
"GASTROKOM"