-
Oferta od
firmy
-
Stan
nowe
Dostawa
Chcesz kupić z dostawą? Z Clicktrans wyślesz w dowolne miejsce.
Wyceń transport
Szukasz niezawodnych rozwiązań dla swojej kuchni?
Oferujemy kompleksowe wyposażenie gastronomii.
Przedmiotem sprzedaży jest nowy:
Piec konwekcyjno-parowy elektryczny z systemem myjącym 10 GN 1/1
• Piec Mychef Cook Master to idealne rozwiązanie dla restauracji, hoteli, usług cateringowych i zakładów produkcyjnych
• Piec posiada 3 tryby gotowania: Konwekcja (od 30 °C do 260 °C)/Mieszany: konwekcja + para (od 30 °C do 260 °C)/ Para wodna nasycona (od 30 °C do 130 °C)
• SmartWind – szybsze, w pełni równomierne gotowanie dzięki inteligentnemu systemowi, który reguluje kierunek obrotów wentylatorów i ich prędkość
• 4 prędkości wentylatora
• MultiSteam – opatentowana technologia podwójnego wtrysku pary
• DryOut Plus – aktywne usuwanie wilgoci z komory za pomocą technologii niskociśnieniowej. Technologia zapewniająca chrupiące, złociste, ultraszybkie i doskonałe rezultaty
• Programy + Fazy gotowania w każdym programie (40 + 3)
• 7 przycisków szybkiego dostępu do zapisanych programów
• Jednopunktowa sonda wewnętrzna
• MyCare – system automatycznego czyszczenia
• System szybkiego schładzania Cooldown – pozwala na szybkie i bezpieczne czyszczenie z systemem MyCare
• Wyświetlacz LED
• Wizualny i dźwiękowy alarm zakończenia gotowania
• Oświetlenie LED
• Wymiary [mm]: 760x710x1022
• Moc [kW]: 18,6
• Zasilanie [V]: 400
• Pojemność: 10xGN1/1
• Waga [kg]: 102
• Odległość między prowadnicami [mm]: 68
• Zakres temperatury [°C]: 30 – 260
• Rekomendowana liczba porcji: 80 – 160
Cena: 25900 zł netto + dostawa lub odbiór osobisty. Wystawiamy Fakturę VAT.
Dostawa: Wysyłka na palecie, odbiór osobisty, spedycja lub dostawa naszym transportem.
Potrzebujesz dodatkowych informacji? Zapraszamy do kontaktu,
chętnie odpowiemy na pytania.
GastroPartner – Urządzenia gastronomiczne nowe i używane oraz meble technologiczne