Wszystko kupisz. Wszystko sprzedasz.
0
Zaloguj się
+ Dodaj ogłoszenie

Peklosól - sól do peklowania mięsa,marynowania mięs i wędlin 1kg

1 / 1
Obserwuj
  • Oferta od firmy
Peklosól Ciech to azotynowa sól pekująca służąca do konserwowania mięsa i wędlin. Zapewnia produktom mikrobiologiczną stabilność, zapobiegając zatruciu jadem kiełbasianym, oraz nadaje charakterystyczny różowy kolor i smak. Jest to mieszanka soli kuchennej z azotynem sodu, przeznaczona do stosowania w domu i przemyśle, ale nie do bezpośredniego spożycia.  Przeznaczenie: Konserwacja mięsa, wędlin, pasztetów, a także do przygotowania marynat i zalew solankowych.  Zabezpiecza przed rozwojem bakterii, w tym tych, które produkują jad kiełbasiany, a także stabilizuje różowy kolor mięsa.  Zawiera kontrolowaną, bezpieczną ilość azotynu sodu jest produkowana zgodnie z normami i posiada odpowiednie atesty.  Peklosoli nie należy spożywać bezpośrednio, a jedynie jako środek do konserwacji mięsa.  1kg 3.40 zł 10kg. 28.50 zł 25kg 56 zł Sprzedaż wysyłkowa lub odbiór osobisty DG. centrum Zapraszamy do zapoznania się z ofertą na stronie domowy-wyrob.pl lub kontaktu telefonicznego. W ofercie duża ilość jelit kalibrowanych w pęczkach 25m oraz 91m

Skontaktuj się

Dodaj załącznik
Liczba odsłon: 12
Zgłoś nadużycie
3,40 zł

FIRMA

Na Sprzedajemy.pl od Lip 2022
Dąbrowa Górnicza śląskie Zobacz na mapie »

FIRMA

Na Sprzedajemy.pl od Lip 2022
Dąbrowa Górnicza śląskie Zobacz na mapie »
Oferty firmy
  • O nas

  • Bezpieczenstwo

  • Pomoc

  • Poradnik kupującego

  • Mapa kategorii

  • Ogłoszenia archiwalne

  • Oferta dla firm

Copyright © 2011-2025 Sprzedajemy.pl Sp. z o.o. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.

Zarządzaj powiadomieniami
Odblokuj powiadomienia