- 
                                    Oferta od
                                    firmy 
                                
- 
                                    Stan
                                    używane 
                                
- 
                                    Rok wydania
                                    2004 
                                
- 
                                    Tematyka
                                    kuchnia, potrawy 
                                
 
                    
                                                            					                                        					                        					
																
					                        
                    
                    
                        Autor - Tadeusz Barowicz 
Liczba stron - 212 
Oprawa - Miękki 
Rok wydania - 2004 
Stan bardzo dobry. Książka nowa Receptura na przygotowanie pasztetu jest bez liku, w tej książce zostały zebrane najlepsze z nich. Tradycja pasztetu sięga starożytnego Rzymu, a starożytni znali się na rzeczy. W książce znajdują się przepisy na pasztety pieczone w formie, w cieście, z warzywami, z dziczyzny, z nadzieniem z owoców. Dodatkiem dla smakoszy niech będą przepisy na budynie i suflety. Te ostatnie wymagają już kunsztu kulinarnego, ale czego człowiek nie zrobi dla podniebienia ....Proponowane dania: - pasztety - paszteciki - budynie - suflety - sosy do pasztetów, budyniów i sufletów.