Skoncentrowany środek do mycia i dezynfekcji wszelkiego rodzaju powierzchni i sprzętów mających kontakt z żywnością. Skutecznie usuwa tłuszcz, białka, resztki żywności. Dezynfekuje powierzchnie w zakresie bakteriobójczym, prątkobójczym, drożdżakobójczym i w ograniczonym zakresie wirusobójczym. Idealny do każdej powierzchni gastronomicznej: ścian, płyt grzewczych, blatów, szafek, stołów itp. Preparat jest bezpieczny dla mytych powierzchni, posiada dużą tolerancję materiałową. NIE WYMAGA SPŁUKIWANIA! Lekko zasadowe pH: 10,8-11,2
Wszelkie powierzchnie mające kontakt z żywnością (dezynfekcja):
- bakterie, grzyby, prątki gruźlicy, wirusy BVDV, vaccina, polio, adeno.
- dezynfekcja (w zależności od inaktywacji): 1:20 - 1:100 (4% - 1%)