-
Oferta od
firmy
-
Stan
używane
Dostawa
Chcesz kupić z dostawą? Z Clicktrans wyślesz w dowolne miejsce.
Wyceń transport
Automatyczna maszyna do nakładania białka i panierowania firmy Stork jest systemem wykorzystywanym w przemyśle spożywczym do pokrywania produktów warstwą białka i panierki, często w celu przygotowania produktów do smażenia lub pieczenia, takich jak mięso, ryby, drób lub dania warzywne. Maszyna wyposażona jest w dwie jednostki do dmuchania powietrzem (air knives), które usuwają nadmiar ciasta i panierki. Posiada pas transportowy ze stali nierdzewnej (mesh belt) o wielkości oczek: 5 mm (dla maszyny do nakładania białka) i 10 mm (dla maszyny do panierowania). Higieniczna konstrukcja umożliwia szybkie czyszczenie. Maszyna do panierowania i nakładania białka jest w całości wykonana ze stali nierdzewnej. Szerokość robocza: 250 mm Wyposażona w jednostki do dmuchania powietrzem (air knives)
Regulowana wysokość wejścia: 1050 – 1150 mm Regulowana wysokość wyjścia: 1020 – 1120 mm Napięcie: 400V (3+N, 50Hz) Moc: 1,5 kW Waga: 220 kg Wymiary maszyny (szer. x gł. x wys.): 2520 x 690 x 1680 mm
UWAGA!!!!!!
Informacje (cena) zawarte w niniejszym ogłoszeniu nie
są prawnie wiążące i nie stanowią oferty w rozumieniu
art. 66 § 1 Kodeksu Cywilnego