-
Oferta od
osoby prywatnej
-
Stan
używane
-
Tematyka
kuchnia, potrawy
Książka w stanie nieużywanym , jedynie okładka ma niewielki ślad użycia na obrzeżach , w środku kartki bez najmniejszych śladów użycia .
Okładka twarda , stron 112
Opis a książki :
,,Kuchnia podlaska i lubelska, mimo że obie stanowią część polskiej kuchni regionalnej, charakteryzują się odrębnymi smakami i tradycjami kulinarnymi. Podlasie słynie z potraw takich jak kartacze, kiszka ziemniaczana, babka ziemniaczana, sękacz i soczewiaki, podczas gdy Lubelszczyzna wyróżnia się cebularzami, forszmakiem i kaczką po zamojsku.,
Proszę zobaczyć inne moje ogłoszenia zwłaszcza w temacie książek kulinarnych, ponieważ wysyłka wyniesie tyle samo ,niezależnie od wagi czy gabarytu, lub jak najbardziej odbiór osobisty w tym przypadku proszę o wcześniejszą informację .
Możliwość wysyłki kurierskiej za pobraniem , w tym celu proszę o wiadomość .