-
Oferta od
firmy
-
Stan
nowe
Dostawa
Chcesz kupić z dostawą? Z Clicktrans wyślesz w dowolne miejsce.
Wyceń transport
Konwekcyjny piec do pizzy Prismafood Genius 44 dwukomorowy z okapem kondensacyjnym i komorą rozrostu, sterowany cyfrowo, Prismafood, 400V/8300W, 1290x1160x(H)2110mm 1F201500
Piec konwekcyjny do pizzy Prismafood Genius 44 - 2-komorowy, z okapem kondensacyjnym i komorą rozrostu, sterowany cyfrowo, to wykonane z najwyższą precyzją urządzenie umożliwiające sprawne przyrządzanie prawdziwej włoskiej pizzy o idealnej strukturze i wypieczeniu.
Do użytku w profesjonalnej gastronomii
2 komory pieca ze stali nierdzewnej
Równoczesne pieczenie 4 pizz o średnicy 35 cm w jednej komorze
Dno komory wyłożone szamotem z umieszczonymi wewnątrz elementami grzejnymi
Sterowanie cyfrowe za pomocą dotykowego panelu
Innowacyjny system sterowania umożliwiający szybkie nagrzewanie do zadanej temperatury przy znacznej oszczędności energii
Grzałki: górna (6x750 W) i dolna (6x550 W)
Regulacja grzałek za pomocą niezależnych termostatów - możliwość ustawienia dwóch różnych temperatur
Cyrkulacja powietrza w komorze zapewniająca równomierne pieczenie
Bez konieczności obracania potraw podczas ich przyrządzania
Oświetlenie wewnątrz komory
Łatwe czyszczenie
Możliwość dokupienia generatora pary idealnego do przygotowywania pieczywa i ciast
Wymiary wewn. komory pieca: 720x720x(H)180 mm
Komora rozrostu wykonana ze stali nierdzewnej
Temperatura pracy: 0-60°C
Pojemność komory: 6 tac 600x400 (odległość między tacami 90 mm)
Napięcie: 230 V, moc: 2000 W
Wymiary: 1160x1110x900 mm
Okap kondensacyjny wykonany ze stali nierdzewnej
Natężenie przepływu 230 m3/h
Wymiary: 1160x1290x450 mm
wymiary: 1290x1160x(H)2110
moc: 2000
napięcie: 230
Kod produktu: 1F201500
Cena brutto , faktura VAT , gwarancja
Wysyłka cała Polska !
Zapraszam do kontaktu
Gastro Borowiec Wyposażenie Restauracji
tel. 5 0 3 7 5 3 9 4 9