JELITA NATURALNE WIEPRZOWE EUROPEJSKIE ORGINAŁY WYSOKA JAKOŚĆ W DŁUGICH ODCINKACH OD 3 DO 18 M.
UWAGA NIE KALIBROWANE WIĘC KALIBER OD 24 DO 32
DUŻO CIENKICH KALIBRÓW !!!
Zastosowanie jelit naturalnych
Naturalne jelita wieprzowe przeznaczone do produkcji przemysłowej oraz domowej do wyrobów wędzonych,gotowanych,parzonych,podsuszanych, przeznaczonych do bezpośredniego spożycia.
Przygotowanie jelit naturalnych
Po wyjęciu z opakowania rozwiązać pęczek ,opłukać pod zimną bieżącą wodą. Moczyć przed nadziewaniem w ciepłej wodzie o temperaturze od 30 do 40°C około 60 minut.
Przechowywanie jelit naturalnych
Zapakowane przechowywać w temperaturze od 2 do 14°C .
Sprzedaż wysyłkowa lub odbiór osobisty DG. centrum
Zapraszamy do zapoznania się z ofertą na stronie domowywyrob lub kontaktu telefonicznego.
W ofercie duża ilość jelit kalibrowanych w pęczkach 25m oraz 91m