-
Oferta od
firmy
-
Stan
nowe
-
Rok wydania
2017
-
Tematyka
kuchnia, potrawy
-
Forma
poradnik
Pyszne i zdrowe śniadania, przekąski, obiady i słodkości dla tych, którzy muszą unikać niektórych substancji, a także dla tych, którzy ciągle poszukują nowych smaków. Ponad 70 receptur na potrawy bez glutenu, mleka, jajek czy cukru. Dodatkowo zbiór porad, jak zastąpić „trudne” składniki w codziennych przepisach. Jeszcze nigdy posiłki „free” nie były tak smaczne!
Odbiorcy:
osoby, które muszą unikać glutenu, mleka, jajek czy cukru,
wszyscy, którzy uwielbiają pyszne i zdrowe dania.
Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę:
zawiera ponad 70 przepisów na smaczne i zdrowe śniadania, przekąski, obiady i słodkości oraz propozycje ich różnych wersji, podana wiedza pozwala na wyeliminowanie ze składu przygotowywanych posiłków: glutenu, mleka, jajek czy cukru, w poradniku znajduje się wiele pogłębionych zagadnień dotyczących między innymi możliwości zastąpienia w przepisach na potrawy problematycznych składników spożywczych, pozwala prowadzić naturalną, prostą i bogatą w smaki kuchnię, zawiera piękne, kolorowe fotografie gotowych dań
Zapraszamy na www.*********