- 
                                    Oferta od
                                    firmy 
                                
- 
                                    Stan
                                    nowe 
                                
- 
                                    Rok wydania
                                    2016 
                                
- 
                                    Tematyka
                                    kuchnia, potrawy 
                                
- 
                                    Forma
                                    poradnik 
                                
 
                    
                                                            					                                        					                        					
																
					                        
                    
                    
                        Najnowszy bioporadnik podpowiada, jak aktywnie wpływać na własne zdrowie i samopoczucie. Oprócz fachowych informacji zawiera autorskie przepisy na potrawy, które pozwolą aktywować mózg i uwalniać endorfiny.
 
Wpływamy na własne zdrowie, gdy wybieramy miejsca, w których żyjemy, przedmioty, którymi na co dzień się otaczamy, i sposób, w jaki się odżywiamy. Autorki przekonują, że możemy to robić świadomie: właściwie odżywiać mózg, czyli zdrowiej jeść, by szczęśliwiej żyć. Zdrowy styl życia i odpowiednio dobrane składniki żywności chronią przed depresją i zaburzeniami nastroju, pobudzają kreatywność i dodają wigoru. Sprawiają, że czujemy się  znakomicie.
 
Autorki
Barbara Grześkowiak jest terapeutą żywieniowym i  psychodietetykiem. Kamila Grześkowiak promuje wegański styl życia; obie  specjalizują się w dietoprofilaktyce  dolegliwości i chorób, prowadzą w Poznaniu Ośrodek Terapii i Badań nad Zdrowiem. 
Zapraszamy na www.*********