-
Oferta od
osoby prywatnej
-
Stan
nowe
-
Rok wydania
2015
-
Tematyka
kuchnia, potrawy
Kuchnia azjatycka cieszy się u nas coraz większą popularnością i pewnie dlatego wok znajduje się już na wyposażeniu wielu gospodarstw domowych. Nic w tym dziwnego, jest on bowiem naczyniem uniwersalnym, w którym można nie tylko smażyć, ale także dusić, gotować w sposób tradycyjny i na parze, lub smażyć w głębokim tłuszczu. Kształt woka sprawia, że panuje w nim wysoka temperatura. Dzięki temu przygotowywanie potraw w woku nie tylko zajmuje mniej czasu, ale także pozwala na zachowanie wartości odżywczych i charakterystycznego smaku żywności. W naszej książeczce zebraliśmy wiele ciekawych przepisów na urozmaicone dania z woka. Proponujemy Państwu smaczne zupy, drobne przekąski oraz dania z drobiu, mięsa, ryb, skorupiaków i warzyw.
Stan BDB ,możliwa wysyłka w/g cennika poczty polskiej.
Wpłata na konto.
CZAS REALIZACJI OK. 5-7 DNI.