Wszystko kupisz. Wszystko sprzedasz.
0
Zaloguj się
+ Dodaj ogłoszenie

Czekoladziarka do lodów Bilait Aya S Manual oblewarka fontanna do czekolady

1 / 6
Obserwuj
  • Oferta od firmy
  • Stan nowe
Dostawa Chcesz kupić z dostawą? Z Clicktrans wyślesz w dowolne miejsce.
Wyceń transport
Czekoladziarka do lodów / Oblewarka do czekolady Bilait – Made in Italy model: Aya S Manual Maszyna do topienia czekolady Aya S Manual to wszechstronna i kompaktowa oblewarka do czekolady, która sprawdzi się w różnorodnych lokalach gastronomicznych. Jest idealnym wyborem dla lodziarni serwujących lody rzemieślnicze z prawdziwą belgijską czekoladą, a także do kawiarni oferujących wykwintne desery. Dzięki kompaktowej budowie świetnie sprawdzi się również na festynach i jarmarkach, umożliwiając szybkie i równomierne polewanie owoców, ciastek czy innych przekąsek czekoladą. Intuicyjna obsługa i precyzyjna regulacja temperatury sprawiają, że Aya S Manual pozwala tworzyć atrakcyjne wizualnie i smakowo desery. Bilait Aya S Manual jest idealnym urządzeniem do polewania ciepłą czekoladą lodów, ciastek, owoców i deserów. Modny atrakcyjny design i zapach prawdziwej czekolady przykuwa uwagę potencjalnych klientów. Praktyczna fontanna czekoladowa. Model ten jest niezwykle trwały i wytrzymały dzięki korpusowi ze stali nierdzewnej. Oblewarka wyposażona jest w dwa wewnętrzne silniki do mieszania czekolady. Manualne sterowanie oraz brak elektroniki. Możliwość włączenia ręcznie trybu wstecznego i powrotu czekolady z pompy do zbiornika. Na koniec dnia należy pamiętać aby włączyć tryb wsteczny. Regulacja temperatury odbywa się ręcznie za pomocą pokręteł. Możliwość zabudowy meblowej i umieszczenia maszyny pod blatem. Opcjonalnie można dokupić specjalną pokrywę do zabudowy (okrągła) i podkładkę metalową pod fontannę (do montażu na blacie) – zestaw Puzzle Set do zabudowy meblowej. Zalecana temperatura czekolady: Czekolada gorzka – temperatura 45°C lub wyższa Czekolada mleczna – temperatura od 43°C do 45°C Czekolada biała – temperatura od 38°C do 40°C W zestawie pedał do kontroli siły wypływu i ilości dozowania czekolady. Znacznie ułatwia porcjowanie czekolady i dekorację lodów, ciasteczek i innych wyrobów czekoladowych.

SKU

  • 0515ICK

Skontaktuj się

ICE KALINKA

Dodaj załącznik
Liczba odsłon: 89
Zgłoś nadużycie
16 900 zł

ICE KALINKA

FIRMA

Na Sprzedajemy.pl od Maj 2013
Sandomierz świętokrzyskie Zobacz na mapie »

ICE KALINKA

FIRMA

Na Sprzedajemy.pl od Maj 2013
Sandomierz świętokrzyskie Zobacz na mapie »
Oferty firmy

Adres

ICE KALINKA
powiśle 25
27-600 Sandomierz
Zobacz na mapie
tel.: 730363620
  • O nas

  • Bezpieczenstwo

  • Pomoc

  • Poradnik kupującego

  • Mapa kategorii

  • Ogłoszenia archiwalne

  • Oferta dla firm

Copyright © 2011-2025 Sprzedajemy.pl Sp. z o.o. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.

Zarządzaj powiadomieniami
Odblokuj powiadomienia