-
Oferta od
firmy
-
Stan
nowe
Dostawa
Chcesz kupić z dostawą? Z Clicktrans wyślesz w dowolne miejsce.
Wyceń transport
Czekoladziarka do lodów / Oblewarka do czekolady Bilait – Made in Italy
model: Aya S Manual
Maszyna do topienia czekolady Aya S Manual to wszechstronna i kompaktowa oblewarka do czekolady, która sprawdzi się w różnorodnych lokalach gastronomicznych. Jest idealnym wyborem dla lodziarni serwujących lody rzemieślnicze z prawdziwą belgijską czekoladą, a także do kawiarni oferujących wykwintne desery. Dzięki kompaktowej budowie świetnie sprawdzi się również na festynach i jarmarkach, umożliwiając szybkie i równomierne polewanie owoców, ciastek czy innych przekąsek czekoladą. Intuicyjna obsługa i precyzyjna regulacja temperatury sprawiają, że Aya S Manual pozwala tworzyć atrakcyjne wizualnie i smakowo desery.
Bilait Aya S Manual jest idealnym urządzeniem do polewania ciepłą czekoladą lodów, ciastek, owoców i deserów.
Modny atrakcyjny design i zapach prawdziwej czekolady przykuwa uwagę potencjalnych klientów. Praktyczna fontanna czekoladowa. Model ten jest niezwykle trwały i wytrzymały dzięki korpusowi ze stali nierdzewnej. Oblewarka wyposażona jest w dwa wewnętrzne silniki do mieszania czekolady. Manualne sterowanie oraz brak elektroniki. Możliwość włączenia ręcznie trybu wstecznego i powrotu czekolady z pompy do zbiornika. Na koniec dnia należy pamiętać aby włączyć tryb wsteczny. Regulacja temperatury odbywa się ręcznie za pomocą pokręteł.
Możliwość zabudowy meblowej i umieszczenia maszyny pod blatem. Opcjonalnie można dokupić specjalną pokrywę do zabudowy (okrągła) i podkładkę metalową pod fontannę (do montażu na blacie) – zestaw Puzzle Set do zabudowy meblowej.
Zalecana temperatura czekolady:
Czekolada gorzka – temperatura 45°C lub wyższa
Czekolada mleczna – temperatura od 43°C do 45°C
Czekolada biała – temperatura od 38°C do 40°C
W zestawie pedał do kontroli siły wypływu i ilości dozowania czekolady. Znacznie ułatwia porcjowanie czekolady i dekorację lodów, ciasteczek i innych wyrobów czekoladowych.