-
Oferta od
osoby prywatnej
-
Stan
używane
-
Okładka
twarda
AUTOR: Petra Sippel
TYTUŁ: Cholesterol. Co jeść bez ryzyka
MIEJSCE I ROK WYDANIA: Warszawa 2003 KDC
OKŁADKA: TWARDA
STAN:
- używany 5 ,5 / 6 (jak na foto)
Dla zainteresowanych podam więcej szczegółów.
Możliwość wysyłki w paczce, za pobraniem (paczkomat lub kurier - InPost, Poczta Polska). Koszty wysyłki ponosi kupujący.
Zapraszam do obejrzenia.
PRAWDY I MITY O CHOLESTEROLU
Podwyższony poziom cholesterolu jest jednym z podstawowych czynników ryzyka zachorowań na chorobę wieńcową, to prawda, którą zna prawie każdy. Natomiast, co oznacza zły lub dobry cholesterol i jakie role odgrywają one w naszym organizmie, to już zagadnienie trudniejsze i wielu się w tym gubi. Ten poradnik wytłumaczy wszystko o cholesterolu od strony medycznej - czyli jakie są czynniki ryzyka, jakie są środki zapobiegawcze, jakie znaczenie ma odżywianie - oraz od strony praktycznej poświęconej poradom dotyczącym prawidłowego odżywiania, zdrowej żywności oraz przepisom kulinarnym na dania o niskiej zawartości tłuszczu