-
Oferta od
firmy
-
Stan
używane
Dostawa
Chcesz kupić z dostawą? Z Clicktrans wyślesz w dowolne miejsce.
Wyceń transport
1)Blanszownik ślimakowy
-blanszowanie pieczarek i innych grzybów, warzyw, owoców za pomocą bezpośredniego wtrysku pary do komory blanszownika
-rozmrażanie , podgrzewanie i rozparzanie warzyw owoców i grzybów za pomocą systemu JAD (bez styczności surowej pary z produktem)
Czas blanszowania surowca płynnie regulowany za pomocą przekładni oraz falownika
Maszyna jest wyposażona w pompę cyrkulacyjna ,która rozprowadza równomiernie temperaturę na całej długości blanszownika
Wydajność 1- 2 ton/h
2) schładzalnik ślimakowy do warzyw owoców pieczarek
z natryskiem zimnej wody na surowiec na całej długości urządzenia
z płynną regulacją prędkości przesuwu surowca