-
Oferta od
osoby prywatnej
Audyt jednostek gastronomicznych
Cała Polska
Jeśli Twoja jednostka lub konkretny w niej obszar:
-nie działa tak jak chciałbyś/-abyś aby funkcjonowała
-widzisz potencjał do większej efektywności i jakości
-chcesz wprowadzić zmiany w jej funkcjonowaniu i potrzebujesz
przed podjęciem decyzji zbadać stan faktyczny oraz wyznaczyć kluczowe obszary i działania.
Zapraszam do współpracy audytowej, która pomoże podjąć Ci decyzje zwiększające efektywność placówki.
Audyt może obejmować pojedyncze obszary z poniższej listy bądź jej całość:
-podstawowe zasady HACCP, GMP, GHP
-koszty pracownicze oraz organizacja pracy
-kształt i kalkulacja profitowości menu
-oferta sprzedażowa i sezonowa
-przegląd dostawców oraz warunki współpracy
-przegląd sprzętu gastronomicznego
-standardy obsługi i serwisu
Audyt jest wykonywany w oparciu o moją zdobytą wiedzę, wieloletnie doświadczenie zawodowe i audytowe.
Wynikiem audytu jest dokument przestawiający stan faktyczny danych obszarów z rekomendacją działań do podjęcia w celu optymalizacji działania jednostki lub audytowanego obszaru.
W ramach potrzeby do współpracy zapraszam ekspertów odpowiedzialnych za dany obszar.
Działam z należytą starannością, zgodnie z wysokimi standardami obowiązującymi w branży.
Wycenę audytu przygotowuje na indywidualne zapytanie w zależności od zakresu działań.