Wszystko kupisz. Wszystko sprzedasz.
0
Zaloguj się
+ Dodaj ogłoszenie

T4 Multivan 2001r 2.5Tdi 2.102km. Doinwestowany

1 / 12
Obserwuj
  • Oferta od osoby prywatnej
  • Marka Volkswagen
  • Model Transporter
  • Stan używane
  • Rok produkcji 2001
  • Przebieg 304200 km
  • Pojemność silnika 2500 cm³
  • Moc 102 KM
  • Paliwo diesel
  • Stan techniczny uszkodzony
  • Skrzynia biegów manualna
  • VIN pokaż VIN »
Historia pojazdu Sprawdź ten pojazd przed zakupem. Pobierz raport
Pobierz raport
Czytaj Opis!!! To Najtańszy Multivan z ogłoszeń w tak świeżym roczniku i nowym wnętrzu. Witam Serdecznie. Sprzedam T4 Multivan z 2001r z najlepszym silnikiem 2.5tdi wersja 102km. Busa kupiłem ok 1.5 r temu od właściciela który miał ją 10lat( zapuścił go do takiego stanu) Przebieg 304tys. Chciałem ją doprowadzić do igły, ale trochę się pozmieniało i muszę ją sprzedać. Przez ten czas trochę ją doinwestowalem. Wymiana szklanek w silniku 1500zl Rolki drzwi bocznych 150zł Drzwi motylkowe na zmianę lewe 250zl Lampy tył 170 Instalacja silnika 290 plus 300robota Siłowniki drzwi bocznych 300 Amortyzatory tyl 150 ( do założenia) Sprężyny tył 150 ( do założenia) Szyba czołowa na nowo wklejona 500 Fotele środkowe 3000 Łącznie doinwestowane ok 6500 nie licząc swojej roboty. Bus jak dla mnie do ponownego lakierowanie,( kiedyś był żolty) tym bardziej że jest do poprawek blacharskich, chciałem to sam zrobić ale doba jest za krótka. Napewno jest do dopieszczenia w środku, do założenia siłowniki drzwi przednich, i ewentualnego wyprania i skręceniu paru plastików. Brak jednej podpory półki z tyłu pod materac. Do zmiany pająk wycieraczek( mam na wymianę) Zaślepki na boki są zamówione czekam na paczke. Aktualnie na kołach zimowych, dokładam kpl alufelg które dostalem od poprzedniego właściciela. OC do bodajże 03.2026 PT wyszedł ale podjadę na dniach. Jeżeli szukam projektu żeby samemu sobie podłubać to zapraszam, ale Jeżeli szukasz igły w takim budżecie to nie marnujmy swojego czasu. 7.2.1.4.0.5.9.1.1

Skontaktuj się

szkodnik.2121

Dodaj załącznik
Liczba odsłon: 3080
Zgłoś nadużycie
14 700 zł
do negocjacji

szkodnik.2121

OSOBA PRYWATNA

Na Sprzedajemy.pl od Sty 2017
Żukowo pomorskie Zobacz na mapie »

Historia pojazdu

Sprawdź historię pojazdu przed zakupem.
Pobierz raport za opłatą.
Pobierz raport
Partner
  • O nas

• Bezpieczenstwo

• Pomoc

• Poradnik kupującego

• Mapa kategorii

• Ogłoszenia archiwalne

• Oferta dla firm

Copyright © 2011-2025 Sprzedajemy.pl Sp. z o.o. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.

Zarządzaj powiadomieniami
Odblokuj powiadomienia