Wszystko kupisz. Wszystko sprzedasz.
0
Zaloguj się
+ Dodaj ogłoszenie

T4 kamper Carthago Malibu California

1 / 12
Obserwuj
  • Oferta od osoby prywatnej
  • Marka Volkswagen
  • Model California
  • Stan używane
  • Rok produkcji 1995
  • Przebieg 272000 km
  • Pojemność silnika 2370 cm³
  • Moc 87 KM
  • Paliwo diesel
  • Stan techniczny nieuszkodzony
  • Skrzynia biegów manualna
Historia pojazdu Sprawdź ten pojazd przed zakupem. Pobierz raport
Pobierz raport
Witam. Sprzedam Volkswagena kampera z oryginalną zabudową Carthago wersja Malibu. Na wyposażeniu kuchenka gazowa, sprawne (!) ogrzewanie gazowe truma, zlew ze zbiornikiem czystej wody w szafce i szarej pod samochodem, akumulator postojowy, zewnętrzne podłączenie 220. Jest też oryginalna lodówka na prąd 220 ja wymontowalem i zrobiłem dodatkowe miejsce do przechowywania, ale oczywiście dorzucam ją przy sprzedaży. Dach podnoszony, po rozłożeniu na górze łóżko dla dwóch osób. Drugie łóżko na dole, po rozłożeniu kanap. Pod kanapami dwa duże schowki. Zarejestrowany jako kamper (specjalne) na 5 osób, spać wygodnie 4, chyba że 2+3 rodzina. Wnętrze zadbane, bardzo praktycznie urządzone, duza ilość szafek, schowkow, 3 lampki wewnetrzne. Samochód sprawny, po przeglądzie technicznym w styczniu 2025, garażowany, na bieżąco serwisowany. W zeszłym roku podróżowaliśmy cały sezon. W tym roku byliśmy nad Balatonem i w koło komina parę razy. 2 nowe przednie opony, zrobiona zbieżność .Rozrząd wymieniony w 2023 roku, przejechane około 15 tyś kilometrów. Spalanie przy prędkości 100 km/h - 8,3 litra. Dorzucam przedsionek (nigdy nie używałem bo markiza się świetnie sprawdza). Zapraszam na oględziny do łodzi w okolice CH M1

Skontaktuj się

Tom Kow

Dodaj załącznik
Liczba odsłon: 270
Zgłoś nadużycie
35 000 zł

Tom Kow

OSOBA PRYWATNA

Na Sprzedajemy.pl od Wrz 2022
Łódź łódzkie Zobacz na mapie »

Historia pojazdu

Sprawdź historię pojazdu przed zakupem.
Pobierz raport za opłatą.
Pobierz raport
Partner
  • O nas

• Bezpieczenstwo

• Pomoc

• Poradnik kupującego

• Mapa kategorii

• Ogłoszenia archiwalne

• Oferta dla firm

Copyright © 2011-2025 Sprzedajemy.pl Sp. z o.o. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.

Zarządzaj powiadomieniami
Odblokuj powiadomienia