-
Oferta od
osoby prywatnej
-
Marka
Volkswagen
-
Model
California
-
Stan
używane
-
Rok produkcji
1995
-
Przebieg
272000 km
-
Pojemność silnika
2370 cm³
-
Moc
87 KM
-
Paliwo
diesel
-
Stan techniczny
nieuszkodzony
-
Skrzynia biegów
manualna
Historia pojazdu
Sprawdź ten pojazd przed zakupem. Pobierz raport
Pobierz raport
Witam. Sprzedam Volkswagena kampera z oryginalną zabudową Carthago wersja Malibu. Na wyposażeniu
kuchenka gazowa, sprawne (!) ogrzewanie gazowe truma, zlew ze zbiornikiem czystej wody w szafce i szarej pod samochodem, akumulator postojowy, zewnętrzne podłączenie 220. Jest też oryginalna lodówka na prąd 220 ja wymontowalem i zrobiłem dodatkowe miejsce do przechowywania, ale oczywiście dorzucam ją przy sprzedaży.
Dach podnoszony, po rozłożeniu na górze łóżko dla dwóch osób. Drugie łóżko na dole, po rozłożeniu kanap. Pod kanapami dwa duże schowki. Zarejestrowany jako kamper (specjalne) na 5 osób, spać wygodnie 4, chyba że 2+3 rodzina.
Wnętrze zadbane, bardzo praktycznie urządzone, duza ilość szafek, schowkow, 3 lampki wewnetrzne. Samochód sprawny, po przeglądzie technicznym w styczniu 2025, garażowany, na bieżąco serwisowany. W zeszłym roku podróżowaliśmy cały sezon. W tym roku byliśmy nad Balatonem i w koło komina parę razy. 2 nowe przednie opony, zrobiona zbieżność .Rozrząd wymieniony w 2023 roku, przejechane około 15 tyś kilometrów. Spalanie przy prędkości 100 km/h - 8,3 litra. Dorzucam przedsionek (nigdy nie używałem bo markiza się świetnie sprawdza). Zapraszam na oględziny do łodzi w okolice CH M1