Oferujemy Państwu szeroki wybór pieców chlebowych (typu ,,tunel,, o prostokątnej podłodze - idealne do chlebów, mięs i ryb w formach a także do pizzy oraz typu,,iglo,, typowy włoski piec o owalnym palenisku, świetny do pieczenia przede wszystkim pizzy, również do chlebków, mięs, warzyw itp..)
Oferujemy także zabudowę pieca różnymi materiałami
(płyty ognioodporne k/g, płyty szamotowe, aku-beton, super isol, cegła, kamień, glina, specjalnie impregnowane drewno i inne),
Wykonamy każdy pomysł według Państwa projektu lub bazując na gotowym zdjęciu, czy rysunku.
Zużycie miesięczne drewna około 2-4m3( w zależności od wielkości), czas wypieku pizzy ok3-4min. Piece mogą służyć do wypiekania pizzy, wszelkiego rodzaju pieczywa oraz mięs, ryb, warzyw a także do suszenia grzybów, owoców, ziół itp...
tel; *** *** ***
danielniebo12(małpa)gazeta.pl
Więcej naszych realizacji na stronie
(Wuwuwu).danielniebo12.wixsite.com/zdun